openingsuren
& contact

Ma09:00 – 17:00
Di 09:00 – 15:00 & 19:00 – 22:30
Wo 09:00 – 22:00 & 19:00 – 22:00
Do 09:00 – 15:00
Vrij 09:00 – 15:00
Weekend enkel op afspraak

adres

De roerdomp 7
2920 Kalmthout
0485 25 44 18
info@schoonheidssalon-beautique.be

Help een puistje, wat nu?

Help mama, ik heb een puistje! Vorige week was het dan zover , Nanou (mijn dochter van 11 jaar) had haar allereerste puistje. Ik hoor haar nu al zeggen, oh mama moet je dat nu echt aan iedereen laten weten maar ik vond dit het geschikte onderwerp om eens een post aan te wijden want ik ben heus niet de enige mama met een kind met 1 of meerdere puistjes. Naarmate je kind ouder wordt en de hormonen beginnen op te spelen zal je merken dat niet alleen het gedrag van je kind maar ook de huid van je kind veranderd en dat gebeurd bij ieder kind op een ander tijdstip.

Zodra de eerste puistjes zichzelf laten zien is de tijd aangebroken om de huid van je kind wat meer aandacht te geven om erger te voorkomen en ja zelfs al is je kind nog maar 11jaar. Het verzorgen van de huid start vanaf de eerste babyjaren, na een heerlijk geurend badje worden ze van kop tot teen ingesmeerd met bodymilk. Nu ze wat groter zijn krijgt hun huidje andere behoeften en passen we de verzorging hierop aan , ook dit hoort bij persoonlijke zorg.

Wat mag mijn kind dan precies gebruiken? Het is zeer belangrijk om de huid dagelijks te reinigen met een reinigingsgel of melk en vervolgens breng je de huid terug in balans met een lotion, afsluiten doen we steeds met een aangepaste hydraterende crème. Weet je niet goed welke het meeste geschikt is voor de huid van je kind, neem dan contact op en ik help je graag verder.

TIP! In onze webshop vind je van de Purexpert -lijn (voor de jonge huidjes) een eenvoudig 3-stappenplan om je huid te reinigen en te verzorgen. De ingrediënten in deze verzorging gaan de huid op zachte manier reinigen, ze hebben een hydraterende en ontstekingsremmende werking.

× Hoe kan ik je helpen?
Secured By miniOrange